Alternativt Sparkær-hold tabte i Skals

Det var en noget alternativ opstilling træner Per Sørensen sendte på banen onsdag aften i Skals, og hjemmeholdet kunne da også tage en sikker 4-1 sejr, og dermed for en gangs skyld få gang i målscoringen. Sejren skal der ikke pilles ved, men de kom altså let til målene mod et nyetableret Sparkær-forsvar.

Kampen startede lige, men to hurtige mål til Skals i det 10. og 12. minut tog pusten ud af Sparkær-holdet. Ved det første mål fik Marcus Bruun alt for meget plads uden for feltet, og placerede bolde forbi Oliver Andersen, der passede målet. Blot et par minutter senere blev forsvaret fanget langt oppe på banen, og William Slavensky kunne løbe alene mod mål og score sikkert.

Sparkær-spillerne fik igen fat og kom godt med i kampen, men så scorede Marcus Bruun for Skals direkte på hjørnespark kort tid efter, at de havde ramt overliggeren. 3-0 og så var det lidt at snakke om i pausen.

Og Sparkær-spillerne skal trods modgangen have ros for ikke at give op. Med fare for protester fra Skals-lejren vil jeg vove den påstand, at Sparkær var bedst i 2. halvleg, men det førte kun til et enkelt mål. Inden da havde William Slavensky scoret til 4-0. Det var indskiftede Omar Omar, som efter en halv time kom godt frem til forreste stolpe og dirigerede et indlæg fra Noah Hvass Gjørup i mål. Trods meget spil havde Sparkær svært ved at komme igennem et stærkt spillende Skals-forsvar, men Daniel Brøns var dog tæt på med et hovedstød på stolpen med 5 min. igen.

Daniel Brøns stred forgæves på midtbanen, men indsatsen fejlede ikke noget.

Med et udgangspunkt med 6 afbud fra en normal startopstilling, kan man ikke forvente mirakler. Oliver Andersen skulle nok have afværget hjørneparket, men var ellers meget vågen i og udenfor feltet, og Bo Pedersen og Frederik Sucksdorff i midterforsvaret gjorde det også fornuftigt. Skals spillede ikke bedre end Sparkær, men de scorede på deres chancer og var klart bedre organiseret. Derfor blev der aldrig tvivl om sejren.

En kamp er tabt, men en ny venter allerede på søndag ude mod topholet NUGF. Indskiftede Omar endte med at score flest stemmer foran Nicolaj Broch Andersen.