Arbejdssejr til Feldborg/Haderup

De gule fra Feldborg/Haderup kom sig hurtigt over nederlaget i søndags til naboerne fra Aulum, da de fredag aften hjemme i Feldborg vandt med 1-0 over Ringkøbing. Det blev en arbejdssejr i en kamp uden ret mange chancer, men en enkelt scoring af Jens Lago kort før pausen afgjorde kampen. Han stod selv for forarbejdet og udplacerede målmanden.

Mikkel Brødbæk blev kampens spiller. Arkivfoto Fjends Cup.

• Det var en meget jævnbyrdig kamp. Vi mødte et løbestærkt hold med mange unge spillere og måtte arbejde for sagen, fortæller træner Benny Simonsen til fjendscup.dk

Der stod en strid vind på langs ad banen fredag aften, og den havde hjemmeholdet i ryggen før pausen. I 2. halvleg blev FHIF-erne presset bagud og levede på kontramuligheder. De kom da også, og Lucas Bertelsen var tæt på at lukke kampen et par gange.

• Vi manglede lige den sidste skarphed til at lukke kampen, og det synes jeg, vi har set flere gange her i efteråret. Men så er det jo godt, at vi kan lukke af i den anden, konstaterer Simonsen.

Næste kamp for de gule er ude mod  KLG (Kollund/Lind) på lørdag 4. september.

Humøret var højt i Feldborg fredag aften, da både serie 2 og serie 5 vandt. Foto FHIF Facebook.