Bittert nederlag for Løgstrup

Fredag aften var der topkamp mellem Stoholm og Løgstrup i serie 4. Kampen var på grund af dårlige baneforhold i Løgstrup flyttet til kunstgræsbanen i Stoholm. Stoholm vandt med 4-2 efter 4-0 ved pausen, men iflg. Løgstrup-træner Steffen Aaby var det en bitter pille at sluge. Læs hans kommentar til kampen:

“Fredag var der igen fodbold på programmet, og her to dage efter sidder vi stadig med en ærgerlig fornemmelse i kroppen. En rigtig skidt start fra vores side grundlagde sejren til Stoholm. Den dårlige start skyldes mest af alt en voldsom effektivitet fra Stoholm, der straffede de små fejl, vi lavede og scorede på de fire afslutninger, de havde.

Det første mål faldt efter 7 minutter. Et frispark midt på banen blev lagt i feltet, og det var desværre en Stoholm spiller, der kom på indlægget og fik headet bolden i en bue over i de lange hjørne. Blot to minutter senere blev det 2-0 på straffe. Et boldtab midt på banen gav en kontra til Stoholm, der sendte højrekanten i dybden. Han kom forbi keeperen, der desværre lavede straffe. Det lignede dog en ret klar offside på stikningen i dybden.

Endnu et boldtab i det 12. minut skulle vise sig at blive dyrt. Hurtigt spil ned ad venstre siden fra Stoholm, og så lå bolden igen inde bag Victor i målet. Løgstrup var bedst på bolden, og få minutter senere kom chancen for en reducering, der kunne få gejsten tilbage, da et noget tyndt straffe blev dømt. Desværre svigtede Sebastian Uhre, der ellers spillede en rigtig god kamp. I stedet endte det med et 4-0 mål efter hjørne.

Nede 4-0 efter 20 minutter kunne det være blevet rigtig grimt. Men Løgstrup drengene skal roses for ikke at give op. Der blev virkelig arbejdet og spillet flot fodbold, og i pausen blev der snakket om at fortsætte. 2. halvleg skulle vindes, og så måtte man se, hvor langt det rakte.

Det gode spil gav en rigtig god start, da Casper Christensen reducerede allerede i det 48. minut efter flot opspil i højre side. Løgstrup pressede Stoholm konstant, og Stoholm havde rigtig svært ved at fastholde bolden. I 63. minut blev der skabt mere spænding i kampen, da Sebastian Uhre flot drejede er venstrebensspark ind bag Stoholm keeperen. Troen, viljen og gejsten var virkelig tilbage i Løgstrup, der virkelig arbejdede hårdt for flere mål. Det blev det desværre ikke til, og det første nederlag var en realitet.

Virkelig bittert nederlag, da jeg virkelig synes, vi var det bedste hold på banen, og drengene havde virkelig fortjent at få et resultat med. Samtidig må jeg også bare lette på hatten for den kynisme, Stoholm viste de første 20 minutter.”