Borup sørgede for at pokalen ikke kom hjem

It’s coming home” har der været talt om blandt Sparkær-tilhængerne de sidste par dage, men det sørgede de blå/gule for, ikke kommer til at ske denne gang. En ret så lige og jævnbyrdig kamp endte Borup med at vinde med sikre 3-0, men det kunne være gået anderledes, hvis Sparkør ved 0-0 havde udnyttet et par store chancer.

Allerede efter 10 minutter slap Mads Trærup Johansen fri af forsvaret, men August Malik i målet parerede flot, så bolden gik i sidenettet. 10 min. senere ramte Oliver Andersen overliggeren på et frispark langt udefra. Borup havde en enkelt god mulig i 1. halvleg, men ellers var det småt med målchancer.

Christian Malik (tv) og Oliver Andersen i kamp om bolden.

Borup havde bolden mest, og spillede den godt rundt, mens Sparkær stod kompakt og levede på omstillinger. Der kom også en stor mulighed i 2. halvleg, og igen var det Mads Trærup Johansen, der slag fri, men igen var August Ivik påpasselig i målet.

I stedet slog Borup så til med 20 min. igen ved Johan Nielsen efter en assist af Magnus Elkjær, og da Tobias Sloth øgede til 2-0 (ass. Johan Nielsen) 7 min. senere, lignede det en afgørelse. Magnus Elkjær slukkede helt lyset for Sparkær i det 90. min. assisteret af Mathias Dalsgaard.

Dermed er Borup finaleklar for anden gang i deres Fjends Cup historie – den første i 2016 vandt de 1-0 over Stoholm.

Borup-træner Kristian Kjær:
Trods Sparkær-dominans det første kvarter, hvor de også brænder en stor chance, sætter vi os på kampen. Vi fik lukket ned for Sparkærs farlige omstillinger og standarder. Jeg har en flok drenge, som nyder at spille fodbold og arbejde for hinanden. Og når der skiftes ind, går det ikke ud over niveauet. Tværtimod kæmpe ros til hele holdet og skønt endnu engang at spille til 0. Vi glæder os til lørdag og ser frem til finalen.

Poul Vistisen, Sparkær-træner:
En mere lige kamp end resultatet viser. Vi har to gode muligheder i 1. halvleg ved stillingen 0-0. De gik desværre ikke ind i dag. Vi får ikke sat spillet godt nok sammen på den sidste 3.del af banen. Vi ydede OK i dag, men som hold blev det desværre ikke nok sammenhængende. Borup ville det over hele kampen 5-10 pct. mere end os, og jeg erkender deres sejr. Held og lykke til dem i finalen. Nu skal vi rejse os og vinde lørdag.