Borup tog sikker revanche

Borup tabte den 6. september den afbrudte kamp mod Doense/Vebbestrup med 1-2, men lørdag var der revanche på hjemmebanen i Låstrup med en sikker 3-0 sejr. Træner Kristian Kjær skriver:

“En fuld fortjent sejr over Doense/Vebbestrup, og en yderst tilfredsstillende indsats. At vi blev løbet over ende af samme hold for et par uger siden, var ikke til at se denne lørdag eftermiddag. Folk ville revanchere nederlaget og den magre indsats fra sidst, og allerede under opvarmningen var der tænding på. Frederik var hjemme på egnen for at give et nap med, og sammen med Simon Andersen og resten af bagkæden blev der lukket godt af.

Om dagens motivationen skyldtes assistenttræner Steffen Frederiksens peptalk, fordi cheftræner Kristian “Krudt” først havde mulighed for at støde til holdet til kampstart, kan man kun gisne om. Men det var en motiveret flok, som gik på banen. Doense startede bedst med aggressivitet og pågåenhed, uden at blive for alvor farlige. Dog har August Ivik en vigtig redning efter 10 min., da deres angriber slipper igennem. Efter den chance får vi gang i spillet og tempo i bolden. Vi får skabt fine muligheder, men må gå til pausen med 0-0.

Christian Malik (tv) scorede til 3-0. Arkivfoto.

I 2.halvleg sætter vi os markant på kampen, og vi kommer i front på straffespark, som Frederik Hvid sikkert eksekverer. Forseelsen blev begavet mod Johan Nielsen på brormand Magnus’ frispilning. Efter godt en times spil kandiderer arbejdshesten Anders Tougård til årets mål, da han 3-4 meter uden for feltet tager chancen og flot sender bolden i kassen. Flot mål af Anders. Alfred Lyngsø Mikkelsen gjorde forarbejdet til målet.

Christian Malik krydrede en god indsats med scoringen til 3-0, da han med en klassisk Malik-afslutning trak ind i banen fra venstre side og sparkede over i modsatte hjørne. Det var efterårets bedste kamp på alle parametre, og stemmerne blev fordelt ud på næsten alle spillere. Dog fik August Ivik for anden kamp i træk flest stemmer og blev kåret til man of the match.”