De gule slog de gule

Både Borup og Feldbord/Haderup kaldes i daglig tale ofte “de gule”, selv om Borup-folkene for få siden skiftede til blå og gul-stribede trøjer. I aften var FHIF-erne udehold og havde trukket i de hvide udebanetrøjer, men det forhindrede dem ikke i her i turneringens sidste kamp at skabe endnu en overraskelse og vinde med 3-1 efter 1-0 ved pausen.

Joachim Henriksen scorede efter 28 min. og Rene Ramsdahl i det 59. minut. Christian Malik fik reduceret for Borup efter 70 min., inden Morten Nielsen lukkede kampen til 3-1 med otte minutter igen.

Rene Ramsdahl scorede til 2-0,. Bagved Borups Lasse Braad.

Det var da også en meget tilfreds FHIF-træner Benny Simonsen, der så tilbage på kampen:

• Ny stor kamp af Feldborg/Haderup, hvor alle mand igen ydede en stor indsats. 1. halvleg var jævnbyrdig med de fleste chancer til os og en fortjent føring. Efter pausen fortsatte vi det gode spil og kom på 2-0. Efter Borups reducering pressede de på for en udligning, men i stedet slog vi kontra til 3-1, hvorefter kampen ebbede ud.

Fra Borup-siden skriver Christoffer Justesen:

• I første halvleg hænger vi lidt efter og rammer ikke hinanden i afleveringerne. FHIF står godt på banen. Efter pausen kommer vi meget bedre ud og skaber mere på deres banehalvdel. vi får spillet godt rundt og scorede på et flot gennemspillet angreb. Vi satser til sidst, og det resulterer i, at de scorer til 3-1