Det bliver bare ved

Tilskuertilstrømningen til årets Fjends Cup er bare helt overvældende! Så der er sikkert noget om snakken med, at folk i den grad trænger til at komme til fodbold og til at komme ud og møde andre mennesker efter et Corona-forår.

Lørdag blev de 4 kampe overværet at ikke mindre end 340 betalende tilskuere – det højeste tilskuertal nogensinde på en enkelt dag. Den tidligere rekord var tirsdag aften i 2019 med 307.

De fik lørdag både masser af mål og spænding i en enkelt kamp, men også en gedigen overraskelse på Tips 12, da Mønsted slog Ravnsbjerg/Løgstrup med hele 6-1. Det havde kun 17 pct. regnet med, så 12-eren er måske allerede nu i fare.

Mønsteds sejr i pulje 1 sammen med Stoholms 6-0 sejr over KK07 betyder, at de to Fjends-klubber er klar til semifinaler.

I den anden pulje var der højspænding i kampen mellem FHIF og Borup, som endte med en smal 1-0 til de gule fra Feldborg/Haderup. I den anden kamp tabte Sparkær med 0-3 til Skals, men selv om Sparkær står uden point efter to kampe, kan de med en 2-måls sejr over FHIF på tirsdag komme videre, hvis Skals slår naboerne fra Borup.

Der er hermed lagt op til en uhyre spændende Thriller Tuesday med et lokalbrag mellem Stoholm og Mønsted + lokalbrag mellem Skals og Borup. Det ligner en heldig hånd fra turneringsplanlæggeren 🙂

Kampreferater m.m. opdateres i morgen søndag.

-hp