Det kører ikke for Feldborg/Haderup

Claus Højgaards tropper i Feldborg/Haderup kan ikke rigtig finde melodien i kampene, og lørdag tabte de gule 0-2 hjemme til Vildbjerg, som er nedrykker fra serie 1. Dermed er det kun blevet til 3 point i de 4 kampe, og det handler nu om have fokus på nedrykningsstregen.

• Det blev en lorte kamp. De ville ikke spille bolden, men levede udelukkende på lange bold og fysik, og på det felt kværnede de os. I perioder spillede vi godt og skabte også chancer, men perioderne var for korte, og effektiviteten manglede. Lige nu skal vi kæmpe for bare at få spillet til at fungere. Jeg forstår det ikke helt, for til træning er der godt gang i intensiviteten, men vi spiller ikke som et hold i kampene, fortæller Højgaard til fjendscup.dk.

Det skal der arbejdes på at forbedre frem mod næste kamp mod Herning KFUM, som er et af de hold, FHIF-erne skal holde under sig. Kampens to mål faldt med et i hver halvleg, og i tillægstiden nåede Mikkel Brødbæk Stadsbjerg at få en gult kort. Dagens bedste hos de gule var den nye målmand Jeppe Bertelsen, der er kommet til fra Lemvig. Resten ramte iflg. Højgaard ikke dagen.