Det var så tæt på for Mønsted

Og så alligevel glippede finalen blot blot 4 min. før ordinær spilletid, da Christian Holmgren udlignede for Skals med et fladt skud ude ved den en stolpe. Det sendte kampen ud i amerikansk. straffespark, og her trak Skals det længste strå, da de scorede på fire forsøg, mens Mønsted kun udnyttede to.

Mønsteds unge målmand Gustav Jønnson stod en fin kamp og kan ikke lastes for målet til 1-1. Her redder han flot et forsøg fra kort afstand i 2. halvleg.

Det var en meget lige kamp, hvor Mønsted igen viste stor energi og løbevillighed, og de fik igen vist, at de har et rigtig godt hold. Det var ikke en kamp med de helt vilde chancer, men i starten kunne Mønsted med en smule held være kommet foran.

Først fumlede Skals-målmand Nicklas Kristensen med bolden på kanten af feltet, og Kasper Henriksen fik den pillet fra ham og var meget tæt på at score. Og kort efter havde Mads Langhoff en god mulighed.

Efter et kvarter i 2. halvleg fik Mønsted tilkendt et frispark på kanten af feltet i højre side, og herfra sendte Mads Langhoff med et godt venstrebenskud bolden igennem venner og fjender og forbi Nicklas Kristensen. Det gav jubel på den godt besatte Mønsted-side, og på det tidspunkt lignede det en en ren Fjends-finale mod Stoholm.

Som kampen skred frem blev Mønsted presset mere tilbage og forsvarede 1-0 føringen godt, men det holdt altså ikke, og derfor var skuffelsen hos Mønsted-spillerne og trænerduoen da også stor efter, at det kiksede i straffesparkkonkurrencen.

Christian Holmgren blev kampafgørende, da han satte udligningen ind 4 min. før tid.

Se straffespark

Mønsted-træner Jacob “Døgner” Sørensen:
Vi er sindsygt skuffede over ikke at komme i finalen. Vi kæmper hele vejen igennem og spiller præcis, som vi skal. Vi kan godt mærke til sidst, at energien begynder at slippe op, og det koster et mål til sidst. Skuffet i dag, og så er vi 110 pct. klar til på lørdag, så vi kan blive nr. 3.

Skals-holdleder Ajanth:
En kamp hvor vi starter rigtig skidt og mangler energi og intensitet. Mønsted kommer ud med voldsom energi og løbevillighed, hvilket vi bliver overmatchet på, dog uden de for alvor skaber store chancer. Offensivt får vi ikke sat tingene sammen, som vi gerne vil og taber alt for mange bolde. 2. halvleg er lidt bedre og bliver lidt mere åbent, men vi kommer bagud på et fint sparket frispark. Herefter sætter Thomas (træner, red.) vores joker – en lettere mærket Christian Holmgren på banen, og vi får mere tyngde i feltet og scorer med både held og dygtighed, hvilket bringer kampen i det famøse lotterispil. Nicklas viser her sin efterhånden store rutine og hjælper os til sejr. Specielt indhopperne fra Lasse Broberg og Holmgren ændrer kampen for os. Nu håber vi bare, at alle er klar til lørdag, så vi forhåbentlig kan være i den bedste udgave af os selv 🙂

Nicklas Kristensen i Skals-målet. Rutineret i amr. straffespark.