Dommermodgang for Feldborg/Haderup

Fredag aften var Feldborg/Haderup en tur i Spjald og måtte rejse hjem med et nederlag på 1-3. Det havde dommeren og den ene linjevogter iflg. træner Claus Højgaard deres store andel i.

• De første 20 minutter spillede vi noget af det bedste, jeg har set i år – ja, vi spillede blændende fodbold og skabte et par gode chancer til August Henriksen og Jens Lago. Men så scorede deres bedste spiller til 1-0, og så gik det stærkt med yderligere to mål i det 36. og 38. minut. Det første var klar off-side, og ved det andet burde der være dømt frispark til målmand Sebastian Sandgaard, der havde greb om bolden, men blev skubbet, så han tabte den, hvorefter den blev sparket i mål. Det var sgu dårligt dommerarbejde i begge situationer, fortæller Claus Højgaard til fjendscup.dk dagen derpå.

Arkivfoto.

Nede 0-3 var det op ad bakke for FHIF-erne, men Jens Lago (herover) fik dog reduceret kort før pausen, men måtte i samme sekvens desværre udgå med en lårskade. Det blev endnu værre, da Lasse H. Jensen kort efter pausen også måtte ud med en skade.

2. halvleg blev derfor med et nyt midterforsvar, som dog holdt stand for flere scoringer. Halvlegen blev lidt på Spjalds præmisser med lange bolde, men FHIF kom dog ind i kampen igen. Det blev til et par løse chancer og så igen en efter Højgaards opfattelse fejl fra dommer Michael von Putten, der ikke puttede fløjten i munden, da Per Julius Pedersen blev “savet over” i feltet.

• Det var sådan set en god kamp men med et lorteresultat. Jeg er stolt over den måde, vi spillede på, men vi skal altså blive endnu skarpere, for at det bliver rigtig godt. Nu skal vi vinde på fredag mod Team Tangen, ellers bliver puljen endnu mere tæt, end den allerede er. Vi har stadig fokus på at undgå 6. pladsen, slutter Højgaard.