Endelig en sejr til Mønsted

Efter fem nederlag i træk kom den forløsende sejr til Mønsted torsdag aften, da Højslev St. hjemme blev slået med hele 7-1 i en kamp, der også tæller i Vinkel Bioenergi Liga.

Der skulle dog gå 26 minutter, inden Mønsted kom i gang på et selvmål af Højslev St., men så gik det også stærkt. Inden pausen havde Morten Harritz, Martin Egsgaard og Kristian Svendsen gjort det til 0-4.

Mads Langhoff-Jensen blev målscorer og kampens spiller for Mønsted. Arkivfoto.

Kampens spiller for Mønsted, Mads Langhoff-Jensen øgede til 0-5 i det 54. min., inden Højslev’s Sebastian Lauridsen scorede deres første mål i Vinkel Bioenergi Liga kort efter. Morten Harritz scorede sit andet mål efter 68. min., og så var Højslev gavmilde med nok et selvmål i det. 87. minut.

Mønsted-træner Niels Christiansen var denne gang godt tilfreds med resultatet og har denne kommentar:

• Vi var heldige med ikke at være bagud efter 15 minutters spil, da vi blev lige lovlig gavmilde bagud. Men heldigvis brændte Højslev, og vi fik scoret til 1-0, og efter det så kiggede vi os ikke tilbage. Sejren var hverken for stor eller lille, vi var simpelthen klasser bedre end Højslev. Nu er vi tilbage på sporet, så jeg er sikker på, der nok skal komme flere point vores vej.