Endelig en sejr til Ravnsbjerg/Løgstrup

Efter tre uafgjorte kampe og tre nederlag lykkedes det endelig for Ravnsbjerg/Løgstrup at sejre lørdag over bundholdet Skive IK, der blev besejret 4-3. Men det holdt hårdt iflg. Rasmus Dudeck, der skriver:

“Vi var bagud 2-0. Vi fik reduceret til 1-2 ved Anders Dybdal inden pausen. Det var total misvisende. Der burde have stået 5/6/7- 0 til os. De var stort set ikke over midten. De scorede på 2 dødbolde. Til dagens kamp var Paul Obifule trukket i målmandstøjet, da alle andre mulige målmænd ikke kunne. Han burde nok have haft det første mål.

Vi fik udlignet til 2-2 ved Oliver Dam i 2. halvleg. De scorede igen på en dødbold til 3-2, inden Oliver Andersen fik udlignet, og 2 min. før tiden kom den fortjente og forløsende scoring til 4-3 ved Anders Dybdal. Dejligt med en sejr. Det er længe siden. Kampens spiller blev Oliver Andersen.”