Endnu en voldsom Mønsted-sejr

Om det er Mønsteds styrke eller modstandernes svagheder skal være usagt, men fakta er, at MIF-erne i efterårets to første kampe i den grad har lagt modstanderne ned. Først 12-1 ude over Spøttrup og i aften 9-0 hjemme over Herrup. Uhørte cifre på serie 3-niveau.

Arkivfoto.

I aftenens kamp var topscorer Kasper Henriksen (herover) i målhumør med 4 scoringer tæt fulgt af Morten Harritz med 3 og Kristian Svendsen og Patrick Von Aspern hver med 1. Spændingen gik hurtigt af kamp, da Kasper Henriksen indledte målfesten efter bare to minutter, og ved pausen førte Mønsted med 4-0.

Træner Jacob Sørensen har denne kommentar til kampen:

• Det blev en kamp, hvor vi har fuld kontrol over kampen, og hvor Herrup kun kommer frem til en enkelt chance. Især vores 2 halvleg er god, og vi spiller rigtig klogt uden at bruge for mange kræfter. Stor ros til alle men ekstra + til Andreas Eriksen og Kasper “Speedy” som med 4 mål og 1 assist også blev kampen spiller. Nu er vi klar til en tur til Ulfborg lørdag, hvor vi skal møde en klub som vi ikke er så kendt med 😀