Et gyldent kvarter for Nørremarken

Nørremarken var fredag aften på Karlsen Arena i Stoholm til noget, der lignede en vind eller forsvind kamp i bunden af serie 3. Stoholm lagde bedst ud og kom foran 1-0 efter et kvarter ved Mikkel Riis Søndergaard, men fra det 29. til 43. minut scorede gæsterne fire gange og vendte fuldstændig kampen.

Træner Kurt Mogensen har denne kommentar til kampen:

• Vigtig sejr i bestræbelserne på overlevelse. Vi sad tungt på 1. halvleg og var overlegen i spil og chancer – dog var det Stoholm, der kom foran med 1 – 0. Men vi fortsatte med at presse og i det 24. min. scorede vi til 1 – 1 ved Mads Stensgård. De næste 12. min. holdt Stoholm åben hus og via 2 – 1 ved Jeppe Andersen, blev det 3 – 1 ved Mads Stensgård, inden Andreas Højgaard sluttede 12. min. fyrværkeri festival af til 4 – 1.
  • I anden halvleg var Stoholm anderledes godt med og var i flere omgange tæt på – men scoringen til 4 – 2 kunne ikke rokke ved en fortjent sejr til os og en vigtig placering over den direkte nedrykning. Ingenting er afgjort ,andet end Stoholm og os skal kæmpe om placeringen over nedryknings stregen og forhåbentlig overlevelse i det forjættede serie 3. For med Sparkærs flotte sejr over topholdet har de spillet sig fri af nedrykningsspøgelset. Tillykke til dem.