Fætrene slog til igen i Mønsted

Mønsteds farlige duo, fætrene Kristian Kløjgaard Lausen og Nicklas Grønbæk Lausen var igen målmagere, da Mønsted søndag aften tog en meget vigtig sejr på 2-0 over Nors. Læs holdleder Jacob “Døgner” Sørensens referat:

“Søndag aften var der endnu en gang tre vigtige point på spil, da vi hjemme på Sivert-Park tog imod Nors. Fra kampens start vidste vi, at tre point vil gøre, at vi ikke ville kunne rykke direkte ned, så motivationen var i top. Allerede efter 30 sekunder har vi et skud på overliggeren, og resten af halvlegen har vi en tre-fire store chancer som skulle have givet mål. Nors kommer stort set ikke frem til nogen chancer og bliver kun farlige, når vi laver opspils fejl.


Fætrene Nicklas (tv) og Kristian (th) scorede hver et mål. Arkivfoto.

I pausen bliver vi enige om at fortsætte vores spil og trykke på, da det virker til, at vi har flere kræfter end Nors. Vi kommer frem til flere chancer i anden halvleg, og efter 70 minutter får vi endelig scoret ved Kristian Lausen. Nors kommer lidt mere på boldbesiddelse efter vores mål, men vi holder dem væk fra de store chancer. Efter 83 minutter lukker vi  kampen, da Nicklas Lausen scorer til 2-0.

De sidste 10 minutter af kampen er vi i fuld kontrol og har  også mulighed for 3-0. En fuld fortjent sejr, hvor vi bare er bedre end Nors hele kampen. En kæmpe ros til hele holdet, men især vores forsvar gør det ekstra godt og holder Nors væk fra de helt store chancer. Nu venter der to meget spændende kampe, hvor målet er at ende over den stiplede linje. Næste kamp er på fredag i Skive klokken 18.30.”

-hp

 

Guldsponsorer: