Favoritsejr i pulje 2

I pulje 2 åbnede turneringens favoritter fra Feldborg/Haderup med en sikker 2-0 sejr over Borup, der kæmpede godt men stort set ikke magtede at true FHIF-ernes mål. De gule fra Feldborg fik da også en en perfekt start med et føringsmål allerede efter 8 min. ved Lucas Bertelsen, og Rasmus Lago Henriksen øgede til slutresultatet efter en halv time.

Lucas Bertelsen scorede til 1-0 for FHIF.

Kampen fik en lidt dramatisk slutning, da Feldborg/Haderups  Rene Bjerg Simonsen, i forbindelse med at han fik gult kort i det 58. minut, slog sit hoved, så han han pådrog sig en hjernerystelse. Træner Benny Simonsen (Renes far) ringede senere og fortalte, at lægen havde beordret ro og en plads på sofaen, så der bliver ingen fodbold de første dage. Men ellers har Benny Simonsen, denne kommentar til kampen

En rigtig god start på kampen, hvor Lucas Bertelsen bliver spillet fri til 1-0. Et højt pres fra os førte til flere gode chancer og målet til 2-0. Efter pausen faldt tempoet lidt. Jens Lago havde flere gode forsøg, mens vi holdt Borup fra målchancer og dermed kunne holde nullet. En god kamp fra alle spillere og vigtig sejr i åbningskampen.

Kristian “Krudt” Kjær, der debuterer i Fjends Cup som træner for Borup har denne kommentar:
Fortjent FHIF-sejr. Hurtige unge boldspillere, der fik os til at løbe, men momentvis bed vi fra os dog uden at blive rigtig farlige. Vi manglede en del spillere, men det skal ikke fjerne indtrykket af en fortjent sejr til dem, og en god indsats af alle spillere. Dejligt at komme i gang, og vi glæder os til de næste kampe.

I puljens anden kamp blev vi nok engang påmindet om, at 2-0 er en farlig føring. Det måtte Ranvsbjerg/Løgstrup sande, da de smed denne føring til Stoholm, der vandt med 3-2 efter 2-2 ved pausen. William Hübertz bragte R/L foran 1-0 efter 10. min., og Lasse “Labbie” Simonsen øgede til 2-0 efter 24. min.

R/L’s Lasse Simonsen (13) banken bolden ind til 2-0.

Men inden pausen havde Stoholm udlignet. Først reducerede Jonathan Juul Strømsted med 5 min. igen og to min. senere udlignede Nicolaj Christensen. Og der var ikke spillet mange minutter af 2. halvleg, da Jonathan Juul Strømsted scorede sejrsmålet.

Sune Laursen, R/L-holdleder:
En mærkelig kamp, hvor vi egentlig synes, vi er bedst. Men 10 minutters udfald gav 3 mål til Stoholm, og så løb de med sejren. Vi må smøge ærmerne op til på lørdag. Vi ved, det bliver svært nu, da dette var en nøglekamp, men vi håber, at vi kan hive 3 point på lørdag.

Niels R. Jensen, Stoholm-træner:
Vi får en utrolig dårlig start på kampen, og er helt væk i store dele af første halvleg. Vi laver dog et flot comeback lige før pausen, og i 2. halvleg har vi en god periode, hvor vi får sat sejrsmålet ind. Men herefter bliver det ren overlevelse, og jeg vil rose forsvaret og især Mathias Sand. Men dejligt at vinde sådan en kamp, selv om det nok ikke var helt retfærdigt.