Feldborg/Haderup åbnede med uafgjort

FHIF-erne havde lagt skuffelsen over en manglende finaleplads ved Fjends Cup væk, og leverede fredag aften en udmærket kamp hjemme mod Mejrup. Det endte dog med et uafgjort resultat på 2-2, efter at gæsterne havde ført 2-0 i løbet af det første kvarter.

• Vi kommer desværre hurtigt bagud, og vi starter igen skidt og er ikke klar. Vi får dog hurtigt ændret på tingene, og skaber de nødvendige chancer til en udligning før pausen, men vi brænder og er ikke skarpe nok, fortæller træner Benny Simonsen til fjendscup.dk

Rasmus Lauritsen måtte se Mejrup score to mål i de første 15 min. Arkivfoto

Men to flotte langskudsmål midt i 2. halvleg ændrede på stillingen. Først var det indskiftede Morten Nielsen efter 65. min. og derefter Jonas Henriksen i det 70. min, der skabte balance i regnskabet.

• Jeg synes, at vi skulle have haft sejren, for vi skaber flere chancer og har to skud på stolperne, men ind ville den ikke. Og så må man vel stille sig tilfreds med 2-2, når vi har været nede med 0-2, konstaterer Benny Simonsen, der  er tilfreds med spillet, ligesom han glæder sig over, at der ingen skader er i truppen lige nu.

Næste kamp er ude mod Måbjerg næste søndag.