Feldborg/Haderup er i alvorlig nedrykningsfare

Efter fredagens 1-6 nederlag til Vildbjerg skal der lidt af et mirakel til, hvis ikke de gule skal en tur ned i serie 3. Det erkender træner Claus Højgaard da også efter det, han så i fredagens kamp.

• Hvis vi ikke kan gøre det bedre, så er vi ikke bedre lige nu end serie 3. Men selv om vi ender med at tabe stort, så synes jeg stadig, at vi kan være med, når vi tager os sammen. Det blev heller ikke bedre af, at vi igen skulle spille et ny centerforsvar sammen og hurtigt kom bagud. Alligevel synes jeg, vi fik en god periode i 1. halvleg, hvor vi også skabte chancer nok og et for mig snydt straffespark til at komme ind i kampen, fortæller Højgaard.

Claus Højgaard så rødt efter kampen. Arkivfoto.

I stedet for at følge op på en god snak i pausen gik det helt galt for FHIF-erne efter pausen, hvor Vildbjerg scorede fire gange mod Jens Lagos enlige mål. En ellers udramatisk kamp endte med, at dommer Lars Nykjær satte sig selv i centrum med tre gule kort til Feldborg/Haderup, og det hele kulminerede med rødt kort til både Jens Lago og træner Claus Højgaard efter kampen.

• Ja, det var ikke nogen køn afslutning. Jeg synes faktisk, at dommeren var ubehøvlet overfor spillerne, og det var da også det, der fik mit bæger til at flyde over, da han gav Lago et rødt kort efter kampen. Vi faldt fuldstændig sammen efter pausen, og de skilte os ad, så det er der ikke noget at gøre ved. Vi giver ikke op, og vi har nu to finalekampe tilbage, slutter Højgaard.

Den første er mod bundkollegaerne fra Herning KFUM på torsdag i Feldborg.