Feldborg/Haderup fandt det gode spil frem

FHIF-erne tyvstartede denne rundes kampe fredag aften med en 3-1 sejr hjemme over Herning Fremad. Det var en sejr, der lunede efter sidste weekends pauvre indsats og 1-4 nederlag til naboerne fra Aulum.

• Der var sat lidt på bankbogen efter kampen i Herning, der udartede sig med masser af frispark og en ond atmosfære. Det var der også optræk til denne gang, men dommer Brian Christoffersen havde godt styr på kampen, og fik spillerne dysset ned, så snart, der var optakt til noget, fortæller træner Claus Højgaard.

Han kunne da også se dommeren bruge 6 gule og et rødt kort, men så også, at hans spillere denne gang ikke trak sig i duellerne, og fandt det spil frem, der manglede i kampen mod Aulum.

Alligevel kom gæsterne foran efter 37 minutter, efter at blandt andet Jens Lago havde haft et par chancer for at bringe de gule foran. Han var dog på pletten allerede 3 minutter senere og udlignede til 1-1, som var pausestillingen.

Jens Lago (tv) var iflg. træner Claus Højgaard helt outstanding fredag aften og scorede 2 mål. Arkivfoto.

Lago var også manden, der bragte FHIF-erne foran 2-1 i det 59. minut, og med godt et kvarter igen lukkede Anders Frydendal Jensen kampen med et mål på hovedstød. Per Julius Pedersen, Jens Lago og Rasmus Henriksen så alle gult, mens gæsterne tog sig af resten af kortene.

• Jeg så 1. halvleg som meget lige, mens vi lukkede helt ned for dem i 2. halvleg, hvor vi stod kanon godt på banen. Herning er et godt hold, men i aftes var vi de bedste set over hele kampen, hvilket deres træner da også anerkendte. Alle var gode, og det hele spillede bare, og kan vi spille sådan, kan vi slå alle, vurderer Højgaard.

Feldborg/Haderup mangler nu tre kampe, og med fredagens sejr kan de nu pludselig kikke både og og ned i tabellen. Næste kampe er søndag den 16. oktober ude mod Mejrup.