Feldborg/Haderup fortsætter i serie 2

FHIF-træner Claus Højgaard har stort set hele efteråret haft fokus på at undgå de 3 nederste pladser i tabellen, og med søndagens 3-3 hjemme mod Spjald er det lykkedes. Det betyder serie 2 fodbold på Feldborg Savværk Arena i foråret 2023, hvor Højgaard også er ved roret.

Det blev en medrivende kamp med hele 6 mål, hvor de to hold fulgtes ad hele vejen. Jens Lago bragte FHIF foran allerede efter 5 min., men gæsterne udlignede i det 19. min. på et drøn af et langskud.  Kort efter pausen kom Spjald foran, men Lucas Bertelsen sendte hjemmeholdet i front med to mål, inden Spjald med 6 min. igen udlignede til 3-3.

Lucas Bertelsen – dobbelt målscorer. Arkivfoto.

• Der var ikke så meget poleret fodboldspil, men til gengæld var der masser af fight og nærkampe, hvor der blev gået til stålet. Resultatet er vel OK, men skulle der være en vinder, burde det være os, da vi havde et hav af chancer, fortæller Højgaard til fjendscup.dk.

Han havde til kampen lavet lidt om på opstillingen – blandt andet var Rene Bjerg Simonsen rykket frem i front og Jens Lago sendt ud på den ene kant, ligesom August Henriksen var på en uvant plads som back. Men ændringerne fungerede iflg. Højgaard.

• Vi haltede efter pausen lidt bagefter, men så tog Joachim Henriksen fat og satte gang i folkene. Vi troede på sejren ved 3-2, men så skulle Sebastian Sandgaard lige på en lille skovtur, hvor bolden blev loppet over ham. Men pyt med det – vi har nået vores mål, og nu kan vi tage til Thyborøn på lørdag uden nerver. Der bliver arrangeret bus, og så skal der være fest, når vi kommer hjem, lover Højgaard.