Feldborg/Haderup fortsætter med at vinde

Oprykkerne i serie 3 tog torsdag aften den tredje sejr i rap, da de på udebane vandt med 4-2 over Herrup i det, der de kanter betragtes som et lokalopgør. Det blev dog en af de hårde kampe for de gule, der var nede med 0-2 i starten af 2. halvleg, men lykkedes med at vende det hele til en sikker sejr.

• Vi var lidt presset, men det var en jævnbyrdig 1.halvleg med få chancer, hvor der blev kæmpet godt fra begge sider. De var lidt heldige med at komme foran midt i halvlegen, da en høj bold sejlede ind over vores målmand, fortæller træner Benny Simonsen til fjendscup.dk.

Det blev kun værre i starten af 2. halvleg, da Herrup øgede til 2-0 på et straffespark, og havde det ikke været for en feberredning af Magnus Pape i målet, var det blev 3-0 kort efter. I stedet fik FHIF-erne overtaget, og i det 55. min. reducerede Modo efter et fint oplæg af Rene Simonsen.

Modo (tv) åbnede scoringen for FHIF-erne. Arkivfoto Fjends Cup

Blot 5 min. senere kom så udligningen efter noget klumpspil, og det var Jonas Henriksen, der fik bolden over stregen. Herefter kom der flere chancer til de gule, og med et kvarter igen scorede Jens Lago Henriksen til 2-3, mens Jonas Henriksen med et hovedstød lukkede kampen 5 min. før tid.

• Som nye i serie 3 er vi selvfølgelig godt tilfredse med den start, vi har fået. Jeg var lidt i tvivl om, hvor vi stod efter Fjends Cup, hvor vi scorede for lidt og lukkede for mange mål ind. Det har vi fået styr på nu, og det har været afgørende for vores succes, slutter Simonsen.