Feldborg/Haderup i 0-løsning

Feldborg/Haderup havde lagt op til en lille fodboldfest med både grillpølser og fadøl på Feldborg Stadion, da Viborg FF kom på besøg lørdag eftermiddag. Men på banen blev det ikke nogen festforestilling, da det endte med 0-0.

Det var et resultat, som FHIF-træner Benny Simonsen måske på forhånd godt ville have solgt kampen for, men som kampen udviklede sig, var der en smule skuffelse at spore hos de gule.

• Ja, jeg synes, vi skulle have vundet, for vi dominerede før pausen, hvor Sebastian Kristensen havde tre gode tilbud, som han på en god sender i mål. VFF havde kun et enkelt farligt forsøg efter et hjørnespark, så vi var egentlig fortrøstningsfulde i pausen og troede på det, fortæller Benny Simonsen.

Desværre for FHIF-erne blev 2. halvleg ikke det store. Viborg FF stod godt og kompakt i forsvaret og sloges for det ene point. Og da hjemmeholdet ikke formåede at komme frem til noget særligt, endte det uden mål.

• Og lige det med at score mål har vi det svært ved. Det er for mig at se den største forskel på serie 2 og serie 3, at vi skal arbejde hårdt på at få sat målene ind. Men vi er nu halvvejs i turneringen og ligger nr. nr. 2 med 13 point, så vi skal ikke klage. Det er en flot start, og et point i dag er bedre end ingenting, så skuffelsen er ikke så stor, erkender Simonsen.

Feldborg/Haderup skal allerede i kamp igen på tirsdag, når Skals FF besøger Feldborg Stadion. Den omvendte kamp vandt FHIF med 2-1.