Feldborg/Haderup i ny oprykningsfest

Efter forrige uges 2-1 sejr ude over Snejbjerg lod FHIF-erne champagnepropperne springe og fejrede oprykning til serie 4. Men så skete der ting og sager i ugens løb – en protest mod FodboldHoldet Herning gav Snejbjerg 3 nye point, og så var oprykningen alligevel ikke i hus. Sjovt nok fik FodboldHoldet Herning tidligere i turnering 3 point via en protest mod Snejbjerg, så på en måde blev der betalt tilbage.

Det hele betød så, at Feldborg/Haderup var nødsaget til at vinde den sidste kamp mod netop FodboldHoldet Herning, og det gjorde de så torsdag aften med sikre 4-0 og holdt dermed Snejbjerg 2 point bagved.

• Vi var jo nødt til at vinde, og vi dominerede da også 1. halvleg, men fik først scoret kort før pausen på et straffespark ved Rene Bjerg Simonsen. Og da Rene Ramsdahl scorede til 2-0 kort efter pausen, var kampen afgjort, fortæller træner Benny Simonsen til fjendscup.dk

Han så Sebastian Kristensen og Jonas Henriksen score de to sidste mål, hvorefter champagnepropperne sprang endnu engang. Så nu er FHIF-erne endelig klar til serie 4 og til Fjends Cup.