Feldborg/Haderup kom ned på jorden igen

FHIF-erne kunne ikke følge den fine sæsonstart op med endnu en hjemmesejr i lørdagens kamp mod Bording. Det blev til et 1-2 nederlag til et hold, som Feldborg/Haderup havde slået med hele 5-0 i en træningskamp kort før påske.

• Måske det gav en falsk tryghed, jeg ved det ikke, men vi ramte slet ikke dagen. Vi spillede en skidt første halvleg, hvor Bording kom på 2-0 i løbet af 5 min. omkring den halve time. Ved det første mål, ventede vi en off-side kendelse, men linjedommerens flag blev nede. Det rystede os lidt, så de hurtigt kunne score til 0-2, fortæller træner Benny Simonsen til fjendscup.dk.

I pausen blev der snakket om, at det nu handlede om for alvor at komme tilbage i kampen, men selv om 2. halvleg var bedre, lykkedes det ikke for alvor for hjemmeholdet at komme frem til afgørende chancer.

Modou Jarju scorede på straffespark. Arkivfoto Fjends Cup.

En stor en kom der i det 80. minut, da Jens Lage Henriksen blev fældet i feltet, og her scorede Modou Jarju sikkert på straffesparket. Desværre for Jens Lage blev han skadet i foden og måtte en tur på sygehuset, hvorfra han dog blev sendt hjem med uforrettet sag, da foden var voldsomt hævet. Forhåbentlig er det ikke alvorligt for den målfarlige FHIF-er

• Det blev aldrig vores kamp, og vi må erkende nederlaget til et rutineret Bording-hold, der ikke kom til Feldborg for at underholde, men efter de 3 point. Vi var OK med i kampen men ikke nok til at true dem, erkender Simonsen.

Nu venter en ny svær udekamp mod Foulum, som senest slog Skals. Den kamp spilles på lørdag.