Feldborg/Haderup millimeter fra oprykning til serie 2

FHIF-erne tog torsdag endnu et vigtigt skridt i kampen om at sikre oprykning til serie 2, da BFH blev besejret med 2-0 på Feldborg Savværk Arena. Dermed er de gule 7 point foran Tarm, dog for en kamp mere, men en sejr over bundholdet Hammerum på fredag vil sende Feldborg/Haderup i serie 2.

FHIF-erne fik ikke lige den bedste start på kampen mod BFH iflg. træner Danni Mikkelsen:

  • Jeg tror, der var lidt begyndernerver de første 20 minutter, hvor vi også mangler 10-15 pct. Vi tager nogle forkerte beslutning og nogle svære løsninger, der giver dem nogle contraer. Men heldigvis var de meget uskarpe, fortæller Danni Mikkelsen til fjendscup.dk

Han kunne dog se, at der blev ro på spillet, da Rasmus Henriksen efter en halv time bragte hjemmeholdet foran 1-0, og så blev der strammet op i resten af 1. halvleg. Efter pausen var Feldborg/Haderup i kontrol, men målet til 2-0 måtte vente til 10 min. før tid.

  • Vi var klart bedre end dem i 2. halvleg, hvor vi kom tilbage til det, vil helst vil, nemlig at spille bolden rundt. Og så var jo dejligt at se indskiftede Martin Vestergaard score bare et par minutter efter, at han var sendt på banen. Nu må det ikke glippe, og det SKAL gøres færdig på fredag mod Hammerum, lød det fra FHIF-træneren.

-hp

Guldsponsorer: