Feldborg/Haderup mødte overmagten i Lind

Tabellen snyder somme tider, og KLG’s pointhøst på 3 efter 4 kampe, havde FHIF-træner Benny Simonsen konstateret var misvisende efter det, han så, da KLG ugen før vandt med 5-1 over Spjald. De viste da også styrke fra start af lørdagens kamp i Lind ved at komme foran 2-0 i løbet af 20 minutter. Jens Lago fik dog reduceret, og Feldborg/Haderup kom godt med igen i resten af halvlegen.

Men efter pausen slog hjemmeholdet så igen til med to hurtige mål – denne gang inden for de første 5 minutter, og så blev det svært, selv om FHIF-erne igen spillede godt med. Det endte med en 4-2 sejr til KLG, for Rene Bjerg Simonsen fik reduceret i tillægstiden på et straffespark.

Rene Bjerg Simonsen pyntede på resultatet i tillægstiden. Arkivfoto Fjends Cup.

• Det var et godt hold og en værdig modstander, men når vi starter begge halvlege med at lukke to mål ind, så er det altså svært på serie 2-niveau. Her skal vi simpelthen spille op til vores bedste for at være med, og selv om vi egentlig spillede en fornuftig kamp, så går det ikke med sådanne udfald. Tilmed fik vi tre mand skadet i starten af 2. halvleg, men vi op på hesten igen, og det er allerede på tirsdag, når vi spiller den udsatte kamp mod Måbjerg, fortæller Benny Simonsen til fjendscup.dk