Feldborg/Haderup skuffede mod Skals

Mange har stillet en del forventninger til Feldborg/Haderup i denne turnering, men de gule kom skidt fra start med et klart 0-4 nederlag til favoritterne fra Skals. Indledningsvis var de dog godt med i kampen, men fik ikke udbytte af meget godt spil.

Skals førte 2-0 ved pausen på mål af Kim Sommer og Patriick Brøker, og kort efter pausen øgede tilbagevendte Lasse Broberg, mens Kim Sommer igen var på pletten efter 50. min.

Sædvanligvis målfarlige Christian Holmgren (med bolden) kom ikke på tavlen i aften.

Skals-holdleder Ajanthan Manohararajah:
En fin start på årets Fjends Cup efter en alt for lang pause, hvilket man virkelig også kunne se de første 20 minutter. Vi var langt efter i både tanke og handling og løb konstant efter et meget stærkt FHIF-mandskab. Vi var klar over, at vi ville blive presset fra start, men heldigvis ændrer mål fodboldkampe, og med to dødboldsmål fik vi ædt os ind i kampen.

2. halvleg var meget bedre fra vores side, hvor vi får sat flere fine ting sammen, hvilket vi kroner med et flot 3-0 mål af Lasse. Nu er vi igang igen, og vi glæder os til kamp igen på lørdag.

FHIF-træner Benny Simonsen:
Vi fik en god start på kampen med masser af spil og fornuftig opspil, men vi kom ikke til nogle reelle afslutninger. Skals fik scoret efter hjørnespark efter deres første afslutning, og derefter kom vi til at løbe efter og i deres småspil resten af kampen. Mod slutningen kom vi til et par gode chancer, men vi ramte aldrig dagen. Et meget skuffende resultat, men det må der ændres på i næste kamp.