Feldborg/Haderup smed føring væk

Det kører ikke rigtigt for de gule i øjeblikket, og lørdag satte de en 1-0 føring over styr til Spjald, der endte med at vinde 2-1 på et mål i slutningen af kampen. Dermed er det kun blevet til 1 point i de 3 seneste kampe, så nu skal FHIF-erne kikke nedad i tabellen, som i øvrigt er svær at vurdere, da der er flere udsatte kampe. En aktuel 3. plads med 8 point er kun 2 point fra en nedrykningsplads, som lige nu besættes af KLG, der dog mangler 2 kampe.

Spjald-folkene kom til Feldborg med det formål at få i hvert fald et enkelt point med hjem, for med træner Benny Simonsens udsagn, så kom de for at forsvare 0-0, og de ville ikke noget fremad banen. At de så endte med at vinde, var de selvsagt voldsomt tilfredse med.

Per Julius Pedersen bragte ellers FHIF foran kort ind i 2. halvleg, da han loppede bolden over Spjalds målmand, og både før og efter havde hjemmeholdet chancer til flere mål. Men i stedet udlignede gæsterne midt i halvlegen og scorede sejrsmålet kort tid før, Jørgen Ø. Laursen fløjtede kampen af.

• Det er lidt op ad bakke for tiden. Vi er ikke skarpe, og det er både foran mål og i forsvaret, så det koster i regnskabet. De scorer 2 mål på 1½ skud, for det sidste ramte indersiden af stolpen og trillede i mål. Vi er også ramt af både skader, sygdom og arbejde, men det skal ikke være en undskyldning. Der er en halv sæson tilbage, og vi tror på det, selv om det nu er blevet hverdag igen. Vi må på træningsbanen i næste uge, og så er vi klar til Mejrup næste søndag, fortæller Benny Simonsen til fjendscup.dk.