Feldborg/Haderup tabte til naboerne

Webmaster beklager det forsinkede referat, men han røg i en mindre depression søndag efter Sparkærs forfærdelige nederlag til SVIF og glemte alt om denne kamp 🙂

Efter onsdagens flotte 3-0 sejr over Vildbjerg var det med en vis optimisme, at FHIF-erne tog til Aulum for at møde “storebror” Aulum IF søndag, men det endte desværre med et 0-2 nederlag til de gule. Det kunne være gået anderledes, hvis FHIF-erne havde haft lidt mere tur i den og lidt mere dommertække.

• Det blev aldrig den helt store kamp, for det virkede nervøst, og der var da også meget prestige på spil. En meget jævn 1. halvleg uden chancer men en hård fight, fortæller træner Benny Simonsen.

Opbakning til de gule fejlede ikke noget søndag i Aulum. Foto: Feldborg/Haderups facebook.

5 minutter efter pausen kom Aulum foran 1-0, da Rasmus Jensen driblede igennem FHIF-forsvaret og placerede bolden i nettet bag en sagesløs Magnus Pape i målet. Herefter bølgede det frem og tilbage, indtil Aulum scorede til 2-0 – et mål, som Feldborg/Haderup siden gerne havde set annulleret for frispark mod Magnus Pape, der havde fat i bolden men blev presset på kroppen, så bolden gik i mål.

5 minutter senere var der så en lignende situation i den anden ende, hvor Modou gik luften og headede i mål, men her blev der dømt frispark til målmanden. Samme Moudu fik et mål annulleret for off-side og skød også på stolpen.

• Det var ikke dommerens skyld, at vi tabte, men jeg mener, at de to nævnte situationer burde være vurderet ens, men det blev de så ikke. Måske var vi også lidt møre efter kampen mod Vildbjerg, der krævede mange kræfter, men vi kommer igen, og vi fik igen vist, at vi kan være med på det her niveau, slutter Simonsen.