Feldborg/Haderup vinder topopgør

Fredag aften var der kaldt til topopgør i serie 4 på Feldborg Stadion, og igen var flere end 100 dukket op for at støtte de lokale til en 2-1 sejr. En fornem opbakning igen til det succesfulde hold, som nu fører puljen med max. point. Nedrykkerne fra Struer/Humlum blev ellers en svær nød at knække, og i en jævnbyrdig 1. havleg kom gæsterne foran med 1-0.

• Vi formåede ikke rigtig at komme igennem til chancer, og så scorer de et tilfældigt mål. Men efter pausen kom vi godt ud og sad på kampen, fortæller træner Benny Simonsen.

Han måtte dog vente til midt i halvlegen, inden udligningen faldt ved Lucas Bertelsen. Herefter fik FHIF-erne et overtag resten af kampen, men først et par minutter for sidste dommerfløjt sikrede Jonas Henriksen de 3 point med en scoring tæt under mål.

Næste kamp for de gule er fredag den 6. september ude mod vinding.