FHIF i drama mod Borup

I den anden kamp i pulje 1 blev vi vidner til den nok mest intense og tætte kamp i denne turnering indtil nu. Feldborg/Haderup spillede sig med en snæver 1-0 sejr ind turneringen, og kan nu selv afgøre deres videre skæbne på tirsdag.

Men det holdt hårdt mod Borup, især i 2. halvleg, hvor FHIF-erne havde to mand ude med gult i nogle minutter, da Rasmus Lauritsen røg ud efter 45 min. og Jonas Henriksen efter 52 min. Alligevel forsvarede de gule den 1-0 føring, som Rasmus Lauritsen havde skaffet efter 20 min. i 1. halvleg.

Ramsus Lauritsen (under pilen) spiller i midterforsvaret, men havde listet sig med frem og scorede kampens eneste mål. TH. anfører Rene Bjerg Simonsen.

Borup træner Niels Klausen havde sat næsen op efter noget mere, hvilket fremgår af denne kommentar:

• Set udefra en dårlig spillet kamp, hvor holdene ikke spillede igennem. For vores vedkommendemanglede der indstilling, lyst og vilje. Bringer man ikke det ind, vinder man ikke sine kampe.

Så var der bedre humør hos FHIF-træner Benny Simonsen:

• Vi kom godt fra start med flere gode chancer inden et kort hjørnespark, hvor Jens Henriksen driblede til baglinjen og spillede Rasmus Lauritsen fri til scoring. Borup var godt med i en meget intens kamp, og efter pausen blev det lidt op ad bakke med to gule kort. Men et stærkt spillende forsvar holdt nullet, og mod slutningen var Jens Henriksen tæt på at score flere gange. Men en uhyre vigtig sejr til et stærkt kæmpende FHIF-hold, som dermed er tilbage i turneringen.