Finalisterne delte i porten

Tirsdag aften var der kaldt til revancheopgør, da årets Fjends Cup finalister Ravnsbjerg/Løgstrup og Skals tørnede sammen på Løgstrup Stadion til efterfårets første turneringskamp.

Det endte 1-1, og iflg. meldingerne fra de to lejre kunne Ravnsbjerg/Løgstrup være tilfredse med det, mens Skals-siden kalder det “tyveri”. Vi er så heldige at have rapporter fra begge lejre, og så må læserne selv vurdere.

Her kommer først, hvad R/L-træner Michael Skals så:

“Premierekampen mod Skals blev et meget lige og intenst opgør. Vi haltede en del efter i starten af kampen, hvor Skals virkede mere klar, og vi ikke var oppe i det gear som er nødvendigt i serie 2.

Derfor var det ikke helt ufortjent, at Skals bragte sig på 1-0 efter 20 minutter på en tilfældig nedfaldsbold efter et frisparksindlæg. Det fik sparket lidt gang i os, og herfra kom vi bedre med. Nærmere end et godt Simon Borup-frispark, kom vi dog ikke inden pausen.

2. halvleg startede med to friløbere på to minutter til Skals, men Rasmus Agger holdt os i begge situationer inde i kampen med forrygende målmandsspil. Herfra fik vi et større og større spilleæssigt overtag, men store chancer til først Gustav Lange og siden Simon Borup blev ikke udnyttet.

Med et gult kort til Skals midt i halvlegen fik vi intensiveret presset, og Lucas Carlsen fik også sendt bolden i mål, men målet blev annulleret for offside. Endnu et gult kort til samme Skals-spiller kort efter at han var vendt tilbage på banen, blev vekslet til et rødt, og så kunne vi i slutfasen sætte et endnu hårdere pres ind.

Asger Fjeldsted (yderst th) satte udligningen ind i tillægstiden. Arkivfoto Fjends Cup.

Mikkel Moeslund var tæt på at krone en fremragende indsats med et drømmemål, men hans afslutning fra 25 meter kom retur fra overliggeren. Da vi gik ind i tillægstiden kom forløsningen endelig. Asger Fjeldsted jonglerede med bolden i Skals-feltet, inden en flyvsk Skals-hånd ramte bolden. Et korrekt dømt straffespark, på trods af store protester fra udeholdet. Asger Fjeldsted tog sig selv stensikkert af straffesparket og sikrede et point, som vi på dagen må stille os tilfredse med vurderet ud fra kampens forløb.

Dagens RIF/LGIF’er blev målmand Rasmus Agger, der egenhændigt holdt liv i kampen på et kritisk tidspunkt. Også Mikkel Moeslund, der fik sin officielle førsteholdsdebut for RIF/LGIF, stod stærkt i billedet.”