Fornemt comeback ikke nok for Sparkær

Sparkær præsterede et fornemt comeback i fredagens hjemmekamp mod Sunds, men det rakte ikke til point. Trods bagud 0-3, da der var spillet under et minut af 2. halvleg, lykkedes det at få udlignet til 3-3, inden det hele rablede i det sidste kvarter, så gæsterne kunne rejse hjem med en 6-3 sejr.

Sunds er et ungt og godt spillende hold, og de startede da også som lyn og torden fra kampens start, uden at de for alvor blev farlige. Derimod fik Kasper Møller allerede efter 7 minutter en friløber men mistede balancen lige uden for feltet.

Sunds havde bolden mest og pressede på, men Sparkær var ind imellem farlige. Midt i halvlegen fik gæsterne et par farlige chancer, men Bjarne Have og målstolpen afværgede, og efter 28 minutter headede Kasper Møller lige på målmanden.

Men i det 35. og 39. minut gik den ikke længere for hjemmeholdet. Et frispark ramte stolpen og på riposten scorede Sunds, og kort efter blev Sparkærs højre side overløbet, og det flade indlæg blev skubbet i mål af en angriber og Anders Holm i forening. I situationen fik Holm et skrub over anklen og måtte udgå.

Dommer Kim Bennedsgaard i centrum. Nr. 22 Kasper Møller og th. Daniel Brøns, som ikke var enig med dommeren.

Det gave nogle rokeringer, blandt andet blev Kasper Møller sat ned i midterforsvaret. Og da 2. halvleg blev fløjtet igang var Sparkær slet ikke klar, og Sunds kunne øge til 0-3. Men så satte Sparkær-spillerne turbuen på. Først headede Kasper Møller et frispark fra Oliver Andersen i mål efter 51.minutter, så tog samme Møller chancen fra 30 meter, og bolden strøg i mål under overliggeren.

Det gav Sparkær-spillerne mod og tro på, at kampen kunne vendes. Og det kunne den være blevet, hvis Daniel Brøns i det 61.minut havde fået det straffespark, som alle undtagen dommeren kunne se. Selv Sunds-spillerne stoppede op og ventede på fløjten. Istedet kom der gang i kortspillet fra dommerens side, og de mås siges at være OK. Først røg en Sunds-spiller ud for at sparke bolden væk, så måtte Michael Hansen ud to minutter senere, og fem minutter senere røg Alexander Visholm ud for protester mod det straffespark, som blev dømt mod Kasper Møller.

Bjarne Have reddede dog flot straffesparket, og kampen levede. Sunds-spillerne var nu til at tale med og Sparkær havde momentum. Efter 73 minutter opfangede Oliver Andersen et svagt udspark fra målmanden og scorede sikkert til 3-3. Men Sparkær-spillerne kunne ikke holde hovederne kolde, og i slutningen scorede gæsterne 3 mål. Først efter hjørnespark og yderligere to på kontra.

En ærgerlig slutning på en kamp, der var meget tæt på at vippe til Sparkærs fordel. Sparkær-træner Poul Vistisen havde da også en underlig fornemmelse efter kampen.

• De er et godt hold, ingen tvivl om det, men jeg roste spillerne for mange god ting i aften, en fin moral og masser af godt arbejde. Men jeg er sur over, at vi dummer os til de gule kort, og at vi ikke er i stand til at holde hovederne kolde i flere situationer, som koster point.

Næste og sidste kamp i første spillerunde er på lørdag ude mod Eastside, en kamp der gerne skal give point, hvis ikke det skal begynde at se kriminelt ud i bunden.