Fuld plade til Mønsted

Og dermed BANKO! Nej det er ikke bankospil, men Mønsted har med en 5-1 sejr i Vestervig i går vundet alle syv kampe i første halvdel af efteråret, og sidder dermed på en meget sikker førsteplads i puljen med 21 point. Med sejren var der lidt hjælp til naboerne fra Sparkær, der holder fast i andenpladsen og nok skal koncentrere sig om den, hvis ambitionen om oprykning skal realiseres.

Kampen mod HVA-Sydthy i går var jævnbyrdig i de første 20-25 minutter, hvor begge hold havde muligheder for at komme foran. Gustav Jønsson i Mønsted-målet have et par gode indgreb, der hindrede hjemmeholdet i at score.

Men efter 27 minutter kom der gang i målscoringen, da Mads Langhoff-Jensen sendte et frispark i mål fra ca. 30 meter, og 10 min. senere øgede han til 2-0 på et straffespark.

Efter pausen stod der Mønsted på det meste, og Kasper Henriksen med to og Casper Langhoff-Jensen med en fik Mønsteds måltal op på fem. HVA-Sydthy reducerede til 1-4 med 10 min. igen.

• Efter vi kommer foran synes jeg, at vi har kontrol over kampen, og vi spiller dem lige netop, som vi skal, selv om jeg mener, de gik over stregen nogle gange. Vi spiller en rigtig god kamp, og det er jo svært at være utilfreds, som tingen kører lige nu, fortalte træner Jacob Sørensen dagen derpå til fjendscup.dk