God start var ikke nok for Feldborg/Haderup

De gule fra Feldborg fik en god start, da de lørdag besøgte naboerne og lokalrivalerne i Aulum. De første 20 minutter spillede FHIF-erne godt, og allerede efter 11 minutter kom de foran 1-0 ved Per Julius Pedersen efter oplæg af Lucas Bertelsen.

• Vi havde et par chancer til 2-0, og havde vi fået den ind, tror jeg godt, vi kunne have vundet den kamp. Men så laver vi to personlige fejl, og stillingen er pludselige 2-1, og derefter kom vi i problemer, fortæller Claus Højgaard til fgjendscup.dk.

Hermed mener han, at hjemmeholdet med fysik og lange bolde pressede FHIF-erne bagud og fik scoret til 3-1 – alle tre mål inden for 10 minutter.

Per Julius Pedersen bragte FHIF foran 1-0, men det rakte ikke. Arkivfoto.

I 2. halvleg havde Feldborg/Hadrup ikke meget at byde ind med, og med godt 10 minutter igen lukkede Aulum helt kampen med scoringen til 4-1.

• Jeg må erkende, at vi ikke kunne matche dem fysisk, og set over hele kampen er deres sejr fortjent. Men jeg synes ikke, der var OK, den måde viagerede på, da de fik udlignet, og vi kom bagud 1-2. Da kunne jeg godt have ønsket mig noget mere trods og power. Nu mangler vi fire svære kampe, og jeg vil mene, at vi skal have to sejre for at undgå 6. pladsen, og det er vores mål nu. Men vi skal være der 100 pct. for at få point i denne pulje, slutter Højgaard.

Næste kamp er fredag hjemme mod Herning Fremad.