Gratulationer før kampen og hård kommentar efter

Før kampen lørdag mellem Skals og Ravnsbjerg/Løgstrup var der gratulationer fra gæsterne til Skals med oprykningen til serie 2, men i nedenstående referat fra træner Rasmus Dudeck er han ude med riven:

Sune Halkjær Laursen fra Ravnsbjerg/Løgstrup overrakte en lille gave til Baghi fra Skals. Foto: Claus Hansen.

Referat fra Rasmus Dudeck:

“Fortjent sejr til Skals
Inden kampen blev fløjtet igang, fik Skals overleveret 2 flasker shots, som en gave for deres fortjente oprykning. En af flaskerne var en “SMÅ KONGER” og denne titel passede meget godt på Skals måde at agere på i kampen. Mere herom senere.
Vi var tvunget til at få 3 point, da Nørremarken med sikkerhed ville slå bundproppen Eastside. Vi startede rigtig godt ud og Mikkel Riis havde et kanon skud på undersiden af overliggeren, som havde fortjent bedre. Efter 17 min kom Skals dog foran på en kommunikationsfejl i forsvaret og de kunne let score til 1-0. Kort efter blev det også 2-0.
Da der var spillet 31 min kom dommeren i fokus, da han valgte at give vores vikarierende målmand Martin Borup, det røde kort for noget der kunne være klaret med et gult kort. Der var store frustrationer hos os og Lucas Carlsen måtte en tur på kassen. Med 1 mand i undertal, blev det endnu mere op af bakke. Inden pausen blev det også til 3-0.
I pausen blev vi enige om at få det bedste ud af de sidste 45 min i serie 3(måske, alt efter hvad DBU melder ud på mandag). Med en mand i undertal spillede vi en rigtig fin 2. halvleg, hvor der blev kæmpet og som vi kun tabte 1-0.
Som skrevet en fortjent sejr til Skals. Vi har dog mistet meget for dem. Magen til arrogance og manglende sportsmandsship, skal man lede længe efter. Der bliver givet og taget i kampene, men når man sviner folk til og siger grimme ting og inddrager ens børn i det, så er grænsen nået. Det vil jeg på ingen måde finde mig i. Om jeg vil ønske Skals held og lykke i serie 2….tjaaa, det vil jeg undlade at skrive mere om.
Kampens spiller blev Asger Fjeldsted, som spillede en super kamp.”