Hårdt tilkæmpet Sparkær-sejr

Sparkær måtte arbejde for sejren, da efteråret blev skudt i gang tirsdag aften i Frederiks mod Alhedens, der kort før sæsonstart har gravet den tidligere træner Søren Offersen frem.

Det var værterne, der startede klart bedst og sad på kampen det meste af 1. halvleg, dog uden at kunne omsætte overtaget i mål. Sparkær havde ikke meget at byde på rent chancemæssigt, og derfor var stillingen 0-0 ved pausen.

Sparkær kom dog meget bedre ud til 2. halvleg, hvor gassen gik lidt af hjemmeholdet, og da Oliver Andersen med 20 minutter igen scorede til 0-1, havde Sparkær styr på tingene. Vi skulle dog hen til 5 min. før tid, inden der blev helt ro på, da Nicolaj Broch Andersen lukkede til 0-2.

Nicolaj Broch Andersen scorede et af sine sjældne mål.

• Det var en fysisk hård serie 3 kamp, som blev godt ledet af Jan Dahl, der lod spillerne gå til den, men delte sol og vind lige. Alhedens ville mere end os før pausen, så jeg er tilfreds med 0-0, men 2. halvleg, den tager vi, for her går gassen lidt af Alhedens. Jeg synes, at det ender med at blive en fortjent sejr til os, fortæller træner Poul Vistisen

Kampens spiller blev Mads Daa Vistisen.

Sparkær skal allerede i kamp igen på fredag hjemme mod Kjellerup, der indledte sæsonen med et 3-4 nederlag til B/T. Kampen spilles kl. 19.00.