Hæderligt nederlag til topholdet

Borup har været i en sejrsstime, men fredag aften måtte de gule acceptere et nederlag til det suveræne tophold fra Viborg. Læs Borup-træner Kristian Kjærs kommentarer:

“Med ømme stænger og tunge ben fra onsdagens kamp i Fårvang tabte vi fortjent og hæderligt 1-3 til topholdet Viborg FF, som på alle parametre bare er bedre. Vi forsøgte at hænge i og stå kompakte i defensiven, og det lykkedes til dels nogenlunde. Derfor var det også ærgerligt, at vi hjælp udeholdet i gang på et selvmål af Frederik Hvid, der tæskede læderet i eget net, da vi blev udspillet i vores højre side.

Anfører Frederik scorede selvmål efter bare 5 min. Arkivfoto.

Vi holdt stand med 0-1 til pausen uden selv at tilspille os noget i den anden ende. Det blev 0-2 lige efter sidebyttet, da Alex Lund mistimer og ikke får clearet en bold i feltet, som VFF straks straffer. Udeholdet kommer også på 0-3, inden hjemmeholdets klart bedste spiller, Henry Elkjær, reducerer til 1-3 med ca. 20 min. tilbage af kampen på storebror Magnus’ forarbejde.

Vi spillede bedst i de sidste 20 min., men den store spænding om kampens udfald udeblev. Fredagens nederlag til så godt et mandskab skal på ingen måde spolere glæden ved den sidste periodes opadgående formkurve, og efterfølgende var der hygge med grillpølser og øl på terrassen af både publikum, spillere og trænere fra begge klubber. Det er dét, som seriefodbold kan😊