Højspænding i Pulje 2

Pulje 2 blev afviklet først denne tirsdag aften kl. 18.30, og det begyndte at udvikle sig både uventet og spændende, da Feldborg/Haderup meget overraskende men fuld fortjent fik etableret en 4-0 føring mod Skals, samtidig med at stillingen i den anden kamp mellem Stoholm og KK07 længe var 0-0. En 1-0 sejr til KK07 ville på det tidspunkt have sendt FHIF i semifinalen.

Målscorer Emil Helligsø (i midten) lykønskes af Mark Dahlgaard (tv) og Flemming Bennedsgaard.

Det hele ændrede sig dog, da Emil Helligsø 5 min. før tid scorede kampens eneste mål, da han fra kanten af feltet hamrede en ripost fra et hjørnespark i mål. Samtidig fik Skals reduceret to gange ved Simon Herman og Kim Sommer, så de gule kunne fejre en 4-2 sejr og endnu engang smadre Tips 12 kuponen, som nu er uden en 12-er.

Stoholm og KK07 gav hinanden en jævnbyrdig kamp med overtal af chancer til Stoholm, som igen havde svært ved at få omsat chancerne. Men det ene mål var nok, og nu står den på et lokalbrag i semifinalen mod Sparkær. Dommer Jan Dahl gav et gult kort til KK07’s Ganzler og til Stoholms Flemming Bennedsgaard.

Stoholm-træner Jesper Lindegård:
En rigtig fin præstation. Vi lykkes med rigtig mange at de ting, vi arbejder men imod. Der er stadig plads til forbedring på den sidste tredjedel, hvor vi skal være mere kyniske foran kassen. Vi er meget tilfreds med antallet af chancer og et fint “clean sheet” for defensiven. Vi ser frem til finalekampene.

KK07-træner Jesper M. Larsen:
En kamp hvor Stoholm har overvægt i spil og chancer, som bliver spændende på grund af godt målmandsspil og fight. Vi er farlige på omstillinger, Stoholm er farligst på dødbolde. Kampen bliver afgjort på en af mange personlige fejl, men set i bakspejlet en fortjent sejr til Stoholm.

Lucas Bertelsen scorer til 3-0 hos Skals-målmand Nicklas Christensen.

I den anden kamp i puljen overraskede FHIF-erne endnu engang, og det var en fortjent sejr over et lidt tandløst Skals-hold. Men det skyldes måske, at de gule spillede en fremragende kamp og en suveræn 1. halvleg, som de førte 3-0 på mål af Modou, Rene Bjerg Simonsen på straffe og Lucas Bertelsen – det sidste efter et flot gennemspillet angreb. Morten Frederiksen gjorde det til 4-0 10 minutter efter pausen, inden Skals kom på tavlen.

Skals-træner Henrik Bundgaard:
Vi var inden kampen sikre på førstepladsen. Om det så var derfor, at vi spillede en dårlig kamp må stå hen i det uvisse. Der skal dog ikke tages noget fra Feldborg/Haderups fuldt fortjente sejr. De straffede os gang på gang, når vi tabte bolden i opspillet, og så var de super skarpe i deres omstillinger. De ville mere end os i dag, og jeg letter lidt på hatten!

FHIF-træner Benny Simonsen:
En super kamp af os, hvor vi var først på bolden fra første fløjt. Masser af godt spil, der førte til mange chancer og 3 mål inden pausen. Vi fortsatte det gode spil efter pausen, men mod slutningen begyndte trætheden at melde sig, men vi forblev farlige på omstillinger.