Holmgren snuppede topscorerprisen

4 mål var nok til at snuppe årets topscorerpris, men der måtte lodtrækning til før pokal og gavekort kunne uddeles. Tre spillere scorede 4 mål, og foruden Christian Holmgren fra Skals, var det Nicolaj Christensen, Stoholm og Kasper Henriksen, Mønsted. Alle var i kamp lørdag, men ingen scorede, så vi kunne få en reel afgørelsen.

Derfor måtte kampens dommer under præmieoverrækkelsen trække en af tre sedler i vandrepokalen med vinderens navn. Det skete ikke uden kommentarer, både før og efter lodtrækningen, for John K. Pedersen er nemlig bosat i Skals. “Nu trækker han sgu ham fra Skals, lød det blandt andet, og det gjorde han så, men på helt reel vis!


Foto: Jacob Mackenhauer Drensborg.

Så den sympatiske og dygtige Skals-spiller kunne modtage pokal og et gavekort på 500,00 kr. fra Tøjeksperten Højrup i Stoholm.

I øvrigt blev der scoret i alt 70 mål i turneringen – nogenlunde det samme som i 2019, hvor der var 68 fuldtræffere. At vinde med kun 4 mål hører til sjældenhederne, og det skete sidste gang helt tilbage i 1988, da Ove Jeppesen fra Højslev St. scorede 4 mål.

Se den samlede topscorerliste.

Se alle tiders topscorerliste

-hp