Hvis en dårlig genrealprøve….

…giver en god præmiere, så står Sparkær stærkt til den kommende turneringsstart næste søndag mod Nordvestmors. Med dårlig generalprøve menes, at de rød/hvide har tabt 3 ud af 4 træningskampe, selv om resultaterne lyver en smule i forhold til spil og chancer.

Lørdagens sidste træningskamp mod serie 2 placerede Møldrup var da heller ingen undtagelse. Sparkær spillede helt lige op med gæsterne og burde have ført klar efter en glimrende første halvleg, hvor Møldrup stor set ikke var farlige.

Daniel Brøns i et af sine mange ryk fremad. Bagved Bo Pedersen (tv) og Mathias Thomsen.

Daniel Brøns sendte Sparkær foran allerede efter et par minutter, da han omsatte et indlæg fra Patrick Nielsen til 1-0. Den føring holdt dog kun et minuts tid, da forsvaret tøvede og ikke fik afværget et “kludeskud”, som snød Bjarne Have.

Det slog dog ikke hjemmeholdet ud, og de kom gang på gang igennem Møldrup-forsvaret og skabte gode chancer. Daniel Brøns og Oliver Andersen brændte på det skammeligste tæt under mål. Men en mere end godkendt 1. halvleg af et afbudsramt Sparkær-hold.

Patrick Nielsen og Tobias Brøns jagter bolden sammen med en Møldrup-spiller, Bagved Kristian Mackenhauer.

Efter pausen overtog gæsterne mere af spillet og kom hurtigt på 2-1. Selv om Møldrup var spilstyrende resten af kampen, kom Sparkær til et par store kontramuligheder ved Daniel Brøns, men i stedet slog gæsterne så til på en friløber med 5 minutter igen til slutresultatet 1-3.

• Det var en rigtig fin træningskamp med et boldsikkert Møldrup-hold. Jeg er glad for, at vi lykkes med vores mange fine opspil, og indsatsen er fin, men vi scorer altså for lidt på vores chancer. Set over alle fire træningskampe, så er jeg egentlig meget tilfreds, bortset fra vores manglende evne til at afslutte ordentligt, så jeg er optimist med hensyn til den kommende sæson, fortalte træner Poul vistisen efter kampen.