Ingen overraskelser i Pulje 1

I pulje 2 lå det i kortene, at Ravnsbjerg/Løgstrup ville følge med Sparkær til slutspillet. Selv et nederlag til Sparkær kunne tåles, med mindre Borup gik målamok mod Mønsted. Ingen af delene kom til at ske, for topkamnpen endte 0-0, mens Borup vandt 3-2 over Mønsted.

Sparkær og Ravnsbjerg/Løgstrup gav hinanden en jævnbyrdig og intens kamp uden ret mange chancer, som blandt andet skyldtes stabilt forsvarspil. Sparkær lagde bedst ud og var farlig et par gange. Efter blot 5 minutter slag Michael Hansen igennem på sin hurtighed, men hans afslutning ramte stolpen.

Michael Hansen med bolden. Th. Jes Gårdsdal og bagerst Anders Schmidt.

Ravnsbjerg/Løgstrup fik en stor chance senere i 1. halvleg, men Bjarne Have klarede flot. Efter pausen var R/L mest på bolden og i teten og fik en gylden mulighed kort før tid, da bolden ramten stolpen efter et hjørnespark. Men det blev ved 0-0 i en kamp, som dommer Michael Svendsen afviklede uden kort.

Sparkær-træner Poul Vistisen:
En lige og intens kamp, og vil spiller i aften en fin kamp med en super indstilling i 70 minutter. 3 kampe, 7 point, og ingen mål imod os – det er godkent. Kampen mangler kun mål, men begge hold et tæt på med stolpeskud. Jeg mener, at pointdeling i aften var passende. Nuser vi frem til semifinalen mod Stoholm.

R/L-træner Sune Pallesgaard:
En jævnbyrdig kamp med en halvleg til hvert hold, dog med største chancer til R/L. Holdene stod godt til hinanden, og jeg håber, vi får lov at nappe dem i finalen. Dagens R/L-spiller var Anders Kjærulf, og så var der comeback til anfører Frederik Meedom.

I puljens anden kamp kæmpede Mønsted og Borup om 3. pladsen i puljen. Det var Mønsted lige ved at slippe godt fra med en 2-1 føring 7 minutter før tid, men et gult kort til Nicolaj Rasmussen kostede dyrt i slutfasen, hvor Borup både udlignede og scorede sejrsmålet til 3-2.

Mønsted har brugt 3 forskellige målmænd i indledende runde. I aften var det veteran Jens Peder Lausen, der her har sikret sig bolden for næsen/støvlerne af Borups Peter Lund.

Martin Harritz havde bragt Mønsted i front efter 10 min., og det hold til pausen. Borup udlignede ved Johan Nielsen efter 52. minutter, men Mads Langhoff-Jensen slog hurtig kontra 3 min. senere. Til slut gid det så galt for Mønsted, først med et selvmål til 2-2, inden Rasmus Nielsen afgjorde kampen 2 min. før slutfløjt.

Mønsted-træner Niels Christiansen:
Vi spiller en meget kontrolleret kamp, men 5 minutter i 2. halvleg, hvor vi var ukoncentrerede, kostede os sejren. Stor ros til alle spillerne.

Borup-holdleder Flemming Lund:
Vi må indrømme, at vi var lidt på den, og jeg synes, at Mønsted spillede en god kamp. Men vi var ikke oppe i gear i 1. halvleg. Efter deres selvmål efter et indlæg fra Svend Aage, får vi teten og får sejrsmålet til slut. Vi føler, vi burde have været i semifinalen (Sparkær-kampen).