KK07 fik turnerings første sejr

Både KK07 og Mønsted var uden sejre i turneringen, da de mødtes i kampen om 7. pladsen. Det blev de blå fra Kølvrå, der med en sejr på 5-1 fjernede enhver tvivl om det.

Det var nu ikke så let, som cifrene viser, for Mønsted havde deres muligheder især før pausen, men store chancer blev ikke omsat. Modsat havde KK07 temmelig let ved at spille sig igennem til scoringer, så pausestillingen var 1-4. Mads Langhoff-Jensen reducerede til 1-2 midt i 1. halvleg.

Mads Langhoff (rød nr. 10) header bolden i mål til 1-2. Foto Benjamin Christensen

Det lignede en afgørelse, og Mønsted kunne ikke vende kampen efter pausen, hvor KK07 scorede endnu engang og var i kontrol. Dommer Lars Nykjær gav Mønsteds Martin et gult kort i 2. halvleg.

Jens Harrestrup, Mønsted-træner:
Vi kommer desværre igen bagud i kampens indledning til et godt spillende KK07-hold. Vi skaber gode chancer i første halvleg til flere mål end det ene, vi får. Desværre fik vi to mål imod os sidst i halvlegen, og det punkterer kampen. Efter pausen formår vi ikke at vende kampen, og KK07 er i fuld kontrol, hvor vi hurtigt mister pusten og luften. Vi er gode fremad banen, men desværre halter det defensivt i dag både organisatorisk og den sidste fight, men vigtig at vi får nogle kilometer i benene.

Rolf, KK07-holdleder:
Kanon fodboldkamp fra begge hold, dog har KK07 mest styr på spillet, og der er god fight fra begge hold. En rigtig god turnering og hilsen fra KK07.