Klaudi runder 4000 fodboldkampe

Fodbolddommer Klaudi Sigaard fra Karup dømmer torsdag den 23. maj 2024 sin kamp nummer 4000, når han på Sparkær Stadion kl. 19.00 fløjter op til lokalopgør i serie 5 mellem Sparkær og Mønsted.

Traditionen tro har Klaudi gennem flere år markeret sine jubilæer som fodbolddommer for hver 100 kampe med en øl til spillere og andre efter kampen, men når der rundes et 500-tal eller 1000-tal, sker det med lidt mere festivitas.

Derfor byder han og Sparkær IF på både øl og grillpølser og hyggeligt samvær efter kampen i Sparkær, hvor Klaudi i øvrigt er født og opvokset, inden han flyttede til Karup for mange år siden.

  • Vi er glade for, at den gamle Sparkær-dreng har valgt at placere sit jubilæum hos os netop her i 2024, hvor vi også markerer Sparkær IF’s 100 års jubilæum, fortæller formand for Sparkær IF Hans Peter Johansen.

Klaudi har tidligere dømt mange kampe på Sparkær Stadion, og ikke mindst i Fjends Cup har han sat sit præg gennem mange turneringer. Den tid er forbi, og nu er det for det meste ungdomskampe og en del i serie 5, der nyder godt af, at Klaudi som 78-årig stadig er at finde på fodboldbanerne. Han dømmer rundt regnet 135 kampe om året.

Læs mere

Guldsponsorer: