Kontrabold og effektivitet sænkede Mønsted

Så gik den ikke længere for Mønsteds himmelstormere, for i aften måtte de sande, at træerne trods alt ikke vokser ind i himlen. Sejrsrækken blev standset af et uhyre effektivt og godt organiseret Borbjerg-hold, der endte med at vinde med 3-2 efter 2-1 ved pausen.

Mønsted var klart mest på bolden og havde broderparten af spillet. Allerede efter få minutter blev Sebastian Drensborg spillet fri i højre side, men afsluttede lige på målmanden – en ung gut på 17 år, der senere skulle vise sig at have stor andel i gæsternes sejr.

Stik mod spil og chancer kom Borbjerg foran 1-0 i det 27. minutter på et hjørnespark, der blev headet i mål. Mønsted kom dog hurtigt tilbage fem minutter senere, da Sebastian Drensborg headede et langt indkast i mål. Kort efter diskede Borbjerg-målmanden op med en af flere flotte redninger på Mads Langhoff-Jensens langskud. Bedst som man ventede en Mønsted-scoring slog gæsterne kontra, og det var igen på hovedstød efter et hjørnespark. Helt præcist var det, de to eneste gange Borbjerg var i nærheden af Mønsteds mål før pausen.

Unge Sebastian udlignede til 1-1 for Mønsted i 1. halvleg og blev kåret som Mønsteds man af the match.

2. halvleg lignede første, men i det 64. minut blev det 1-3, da to Borbjerg-spillere efter en lang bold var alene med en Mønsted-forsvarer. Igen effektivt udnyttet. Mønsted gav ikke op, og kort efter burde Kasper Henriksen have reduceret, men fra kort afstand sendte han bolden forbi stolpen. Som halvlegen skred frem pakkede gæsterne sig mere og mere, og Mønsted havde svært ved at komme helt igennem, og når det skete, var målmanden på plads.

Det blev ikke bedre af, at Kristian Svendsen måtte udgå med noget, der ligner en alvorlig knæskade i 2. halvleg, men alligevel lykkedes det for Magnus Overgaard at skabe spænding med en reducering i dommer Jan Dahls tillægstid, og Mønsted fik tilmed en mulighed for udligning, men igen blev der blokkeret i Borbjerg-forsvaret.

Mønsted blev matchet af et fysisk stærkt hold, der kæmpede hele vejen hjem. Ikke det kønneste fodbold, og mange gange blev bolden bare losset frem eller ud af banen, men uhyre effektivt. Mønsted-træner Jacob Sørensen havde denne kommentar efter kampen:

• Den effektivt, som vi havde i søndags, var desværre ikke til stede i aften. Selvom vi har bolden utroligt meget, bliver det nogle tilfældige chancer, som vi kommer frem til. De store chancer, som vi kommer frem til, klarer deres målmand. Hvis vi kommer til at mangler 3 point til sidst i sæsonen, så ligger de i dagens kamp. Ros til Borbjerg for at score på 3 af deres 4 chancer. Kampens spiller blev Sebastian Drensborg, som er en af de unge spillere, vi spiller med i øjeblikket og gør det rigtigt godt 😃

Mønsted sidder over i næste weekend og møder Spøttrup den 25. september i Mønsted.