Livsvigtig sejr til Feldborg/Haderup

De gule fra Feldborg vandt onsdag aften for første gang siden sæsonpræmieren den 25. marts, og det var topholdet fra FC Silkeborg, der måtte rejse hjem med et 2-3 nederlag. Efter de mange nederlag fik sejren humøret til at stige hos træner Claus Højgaard.

• Vi var oppe mod et godt hold, men vi gjorde mange ting rigtigt denne gang og spillede godt. Der var den fight, jeg tidligere havde efterlyst, ligesom vi brugte vores fysik. Jeg havde Rene Bjerg Simonsen tilbage i forsvaret, og det gjorde en forskel, der betød, at forsvaret stod stærkt hele kampen.

Han så FHIF-erne komme foran 2-0 i første halvleg, begge mål scoret efter hjørnespark. Først var det Jens Lago efter 14. min. og derefter Lasse Haagen Schmidt med assist fra Lago i det 31. minut. Senere i halvlegen havde Jens Lago en “megachance” for at øge til 3-0, men målet udeblev.

Jens Lago, målscorer, assist og afbrænder. Arkivfoto.

I stedet fik gæsterne udlignet på to straffespark efter pausen – i det. 52. og 71. minut og et gult kort til målscorer Lasse Haagen Schmidt i samme minut. Forløsningen kom på endnu et straffespark med 5 minutter igen, og her blev Rasmus Henriksen matchvinder for Feldborg/Haderup.

• Jeg sender en tak til deres målmand, der helt håbløst jordede Frydendahl, da han ville ud til en høj bold. Det betød straffespark og samtidig gult kort. Jeg så Jeppe Bertelsen med en god præstation i målet, men August Henriksen får de fleste plusser i en kamp, hvor vi fik vist, at hvis indstillingen er rigtig, så kan vi være med. Nu må vi se, om der var en enlig svale. Jeg tror på, at det var vendepunktet, og jeg har ros til alle mand, slutter Højgaard.

FHIF-erne spiller næste gang på torsdag ude mod bundholdet Herning KFUM – endnu en livsvigtig kamp.