Løgstrup puster Stoholm i nakken

Med en klar 5-0 sejr hjemme over Skive IK mandag aften giver Løgstrup ikke på Stoholm i topkampen om den direkte oprykning til serie 3. 3 point skiller de to tophold, og på torsdag spilles en afgørende kamp mellem de to på Seir Park i Løgstrup. Læs træner Steffen Aaby’s referat fra kampen mod Skive:

“Mandag aften var der igen fodbold på Seier Park. Skive var inviteret inden for til en kamp, hvor kun sejren talte. Og lad os bare slå fast, at det blev en sejr og en forholdsvis let dag på kontoret. Skive havde ganske enkelt ikke kvaliteten til at presse de unge drenge fra Løgstrup.

Løgstrup var i kontrol hele kampen igennem, og det var kun manglende skarphed og koncentration, der gjorde, at man skulle helt hen til det 19. minut inden føringen kom. Et rigtig flot hjørnespark blev sparket ind i hovedet på Mikkel Kjær, der pandede den i kassen. Angrebene stod i kø, og Skive formåede ikke at fastholde bolden i egne rækker.

I det 22. minut afsluttede Oliver Dam et flot angreb, da han blev sendt flot i dybden af Jonas Bach. To hurtige mål, og nu fornemmede man, at holdet var i gang. Desværre gjorde målene, at tempoet faldt gevaldigt. Alligevel lykkes det holdet at spille sig frem til rigeligt med chancer. Stillingen ved pausen forblev dog ved de 2-0.

Søren “lillebror” Riis (th) leverede en assist til Sebastian Uhre. Storebror Mikkel var ikke med i kampen. Arkivfoto.

I pausen blev der snakket om at hæve tempoet og boldomgangen. Holdet hørte efter, og allerede i det 53. minut kunne Jonas Bach score til 3-0, da han selv satte angrebet i gang og flot blev spillet fri af Sebastian Uhre. Minuttet efter drev Søren “lillebror” Riis bolden frem i venstre side og med en perfekt timet dybdebold, sendte han Sebastian Uhre afsted. Han afdriblede både forsvar og målmand og kom tilbage på måltavlen efter den for ham målløse kamp torsdag.

Tempoet var stadig lavt i kampen, og man havde på fornemmelsen, at løgstrupholdet kunne tilspille sig chancer, når de havde lyst. I det 65. minut satte Thomas Øster fart i højre side. Hans indlæg blev taget med hånden, og så kunne Jonas Bach cementere sejren med at sætte et stensikkert straffespark ind til slutstillingen 5-0.

Som sagt en let dag på kontoret og endnu en sejr, samt endnu et clean sheet. Nu ser vi for alvor frem til topkampen på torsdag, hvor Stoholm kommer på besøg på Seier Park kl. 19:00.”