Løgstrup topper efter to sejre

Steffen Aaby og Løgstrup er kommet flot fra start med to sejre, lørdag blev det 5-2 hjemme over Sydmors.

Læs træner Steffen Aaby’s rapport fra kampen:

“Lørdag eftermiddag bød på årets første hjemmekamp. Vejret bød på solskin, men en hård vind blæste på langs af banen. Kampen var henlagt til træningsbanen, da de øvrige baner desværre er alt for våde.

Sidste uges sejr skulle følges op, og inden kampen blev det aftalt, at der skulle presses højt, så Sydmors på intet tidspunkt fik ro på bolden. Det lykkedes også godt, og efter otte minutter gav det et straffespark til Sebastian Uhre, der virkelig er startet stærkt i Løgstrup trøjen. Han sparkede selv, og det gjorde han sikkert. 1-0!

Modvinden og det høje pres gjorde det ekstremt svært for Sydmors at få bolden ud af forsvarszonen. Desværre fik Løgstrup ikke udnyttet presset.  Og så skete det, der ikke skulle ske. En lang bold gav lidt ping-pong på kanten af feltet, og pludselig lå bolden i målet. En meget ufortjent udligning. Vi fortsatte med at presse på, og det gav også chancer, men man skulle helt hen til det 45. minut. Her faldt bolden ned til Jonas Bach på kanten af feltet, og han hamrede resolut til kuglen, der via overliggeren strøg i kassen. Virkelig en forløsning at gå til pausen med og en meget fortjent føring.

2. halvleg startede igen med et hårdt pres ned mod Sydmors. Efter 58 minutter gav det pote, da Søren Riis modtog bolden uden for feltet, og der skulle ikke tænkes længe. Han hamrede bolden mod mål og den strøg  ind tæt på øverste venstre hjørne. 3-1 og man kunne nu tage den en smule med ro.

Sydmors begyndte at blive trætte, og der blev mere og mere plads at spille på. Der blev skabt gode og store chancer. Den største tilfaldt Thomas Øster, der fik en perfekt tværpasning fra Oliver P., men han sparkede desværre lige på målmanden. Han var dog ikke den eneste, der brændte chancer denne dag.

Efter ca. 65 minutter kom feriebarnet Oliver Andersen på banen. Han huserer lige nu Malaga. Han kvitterede med at lukke kampen til 4-1 efter 76 minutter. Casper Christensen ville dog også lege med og med en meget kølig afslutning i det 81. minut gjorde han det til 5-1. Til sidst pyntede Sydmors på resultatet med en scoring, der så lidt mærkelig ud.

Den scoring kunne dog ikke tage glæden fra Løgstrupholdet, der har fået en perfekt start på foråret med to klare sejre.”

Næste kamp er ude mod Skive IK 2. påskedag kl. 15.00.