Løgstrup-træner gratulerer Stoholm med oprykning

Løgstrup forpassede torsdag aften muligheden for at snuppe førstepladsen fra Stoholm, der på Seier Park i Løgstrup vandt med sikre 3-0. Læs træner Steffen Aabys kommentar til kampen:

“Torsdag aften var der lagt op til det helt store topbrag i puljen. Stoholm var gæsten, og præmissen var klar. Stoholms forspring på to mål i det indbyrdes regnskab skulle hentes. Lad det være sagt med det samme. Stoholms forspring var aldrig i fare for at blive indhentet.

Fornemmelsen var ellers god på dagen. Drengene fra Løgstrup havde spillet forrygende fodbold i den seneste periode, og drengene var meget fokuseret og klar til opgaven. Kampen startede lige med meget duelspil på midtbanen, men i det ottende minut brød Stoholm igennem i deres venstre side, hvilket til sidst medførte et korrekt straffespark. Det blev udnyttet og dermed 1-0 til gæsterne. Ikke den bedste start.

Herefter stod det klart, at Stoholm var meget godt forberedt på Løgstrupholdet. De spillede ekstremt klogt og fysisk og sad på kampen. Kun en enkelt gang lykkes det Søren Riis at bryde igennem. Afslutningen susede dog uden om stolpen. Stoholm derimod havde et par stykker på stolpen, og da de efter godt 20 minutter fik tilkendt endnu et straffespark, der også blev udnyttet, var det for alvor en svær opgave for Løgstrup.

Steffen Aaby måtte i målmandstøjet i hele 2. halvleg.

2-0 var stillingen ved pausen, hvor der blev snakket om, at hovedet skulle hæves, og så skulle der virkelig kæmpes igennem. Løgstrup fightede også fint, og der var på intet tidspunkt tegn på, at man gav op. Det hele blev ikke nemmere af, at Victor Bonnerup i målet blev skadet og måtte lade sig udskifte med træner Aaby. Modstanden var på dagen ganske enkelt for stærk. Et enkelt mål blev det også til i anden halvleg, så kampens resultat blev 3-0 til gæsterne.

En rigtig træls aften, da fornemmelsen inden kampen var rigtig god. Vi må dog bare erkende, at vi på dagen var oppe i mod en stærkere modstander og sejren kan der på ingen måde pilles ved. Jeg tør godt at lykønske Stoholm med oprykningen. Det er fuldt fortjent. Nu går vi benhårdt efter at nappe 2. pladsen, også satser vi på at kunne følge Stoholm op via opspilskampene.”