Magtbalancen blev rykket i Feldborg

Feldborg/Haderup tog onsdag aften en meriterende sejr på 3-0 over Vildbjerg hjemme i Feldborg. Det var lillebror, der slog storebror, for som træner Benny Simonsen formulerede det: – Jeg havde aldrig troet, at vi skulle slå Vildbjergs førstehold!

Det skete så efter en 1. halvleg, hvor den første halve time var jævnt fordelt uden de store chancer til nogen af holdene. I slutningen af halvlegen fik hjemmeholdet dog et lille overtag, som de tog med ind i 2. halvleg.

Allerede 3 min. efter pausen gjorde Jens Lago det til 1-0, da han opsnappede en bold i feltet, og efter 63. min. øgede Joachim Henriksen med et godt langskud til 2-0. Og i tillægstiden lukkede indskiftede Lasse Haagen Jensen så til 3-0 på et hovedstød. En flot sejr, der glædede træner Benny Simonsen:

• Efter en lige 1. halvleg synes jeg, at vi klart fortjener sejren. Da vi først kommer i gang, har vi flere store chancer til at lukke kampen, inden vi scorer til allersidst. Det var en flot skalp, og nu glæder vi os til næste lokalopgør mod Aulum på søndag, lød det fra Simonsen dagen derpå.